Betrouwbare Stappen Om E-Mailberichten Te Filteren In Outlook Op Het Web

Heeft u betrouwbare stappen nodig om e-mailberichten in Outlook op het web te filteren? Als dat zo is, dan zou je blij zijn als je precies de plaats hebt bereikt waar je zou moeten zijn. En als u ook andere vragen heeft, kunt u het Outlook kklantenservicenummer bellen. Dan zullen de meest getalenteerde experts u onmiddellijk helpen met het nodige.

Volg de onderstaande stappen om uw e-mails in Outlook te filteren via internet:

 1. Allereerst moet u beginnen door u aan te melden bij uw Outlook-account en vervolgens moet u het tandwielpictogram ‘Instellingen’ in de rechterbovenhoek selecteren.
 2. Nadat je dit hebt gedaan, moet je de optie ‘Bekijk alle Outlook-instellingen’ selecteren.
 3. En dan in het venster ‘Instellingen’ moet u naar het gedeelte ‘Mail’ gaan en ‘Regels’ selecteren, en dan moet u de optie ‘Nieuwe regel toevoegen’ kiezen.
 4. U moet nu een naam voor uw regel invoeren.
 5. Vervolgens moet u de vervolgkeuzepijl ‘Een voorwaarde toevoegen’ selecteren, de optie ‘Van’ selecteren en vervolgens het e-mailadres van de afzender invoeren in de gegeven velden.
 6. En nu moet je de vervolgkeuzepijl ‘Een actie toevoegen’ selecteren, dan moet je de optie ‘Verplaatsen naar’ kiezen en de doelmap selecteren.
 7. Vervolgens moet u de knop ‘Opslaan’ selecteren en moet de inkomende e-mail van die specifieke afzender automatisch worden verplaatst naar de map die u hebt geselecteerd.

Als u wilt weten hoe u de e-mail doorstuurt naar een map in Outlook-versies 2019 en 16, volgt u deze stappen:

 1. U moet eerst een e-mail openen van de afzender wiens berichten u wilt filteren.
 2. En dan moet je naar ‘Bericht’ gaan en de optie ‘Regels > Regel maken’ selecteren.
 3. Nu moet u in het dialoogvenster ‘Regel maken’ het selectievakje ‘Van’ (afzender) selecteren.
 4. Vervolgens moet u in het gedeelte ‘Doe het volgende’ het selectievakje ‘Verplaats het item naar map’ selecteren.
 5. Daarna moet u in het dialoogvenster ‘Regels en waarschuwingen’ de map kiezen waarnaar inkomende berichten worden verplaatst.
 6. Ten slotte hoeft u alleen nog maar de knop OK te selecteren als u klaar bent.

Als u eenmaal klaar bent met het genoemde proces, moet u tevreden zijn met het resultaat. Maar als u problemen ondervindt, moet u contact opnemen met Outlook nederland. De monteurs staan ​​dan voor u klaar om u hiermee verder te helpen.