Betrouwbare Stappen Voor Het Maken Van Een Nieuw E-Mailaccount In Outlook

Bent u op zoek naar betrouwbare stappen om een ​​nieuw e-mailaccount in Outlook aan te kunnen maken? Als dat zo is, moet je weten dat je zeker naar de perfecte blog bent gekomen. En als u ook last heeft van andere Outlook-storingen, kunt u het Outlook Contact nummer gerust bellen wanneer u maar wilt. Dan helpen de getalenteerde experts je meteen met de nodige stappen.

Hieronder volgen de stappen om een ​​nieuw Outlook-e-mailaccount aan te maken:

 U moet eerst een webbrowser openen en naar het aanmeldingsscherm van Outlook.com gaan en vervolgens de knop ‘Gratis account maken’ selecteren.
 En nu moet je een gebruikersnaam invoeren – dit is het deel van het e-mailadres dat vóór @outlook.com komt.
 Selecteer nu de vervolgkeuzepijl helemaal rechts van het gebruikersnaamveld om het domein alleen te wijzigen van de standaard Outlook.com naar hotmail.com als u de voorkeur geeft aan een Hotmail-adres, en selecteer vervolgens ‘Volgende’.
 Daarna moet u een wachtwoord invoeren en vervolgens opnieuw op de knop ‘Volgende’ klikken.

TIP: Houd er rekening mee dat het belangrijk is om een ​​sterk wachtwoord te maken, zodat het niet gemakkelijk door anderen wordt geraden en je het kunt onthouden.

 Nu moet u ook uw voor- en achternaam in de daarvoor bestemde velden invoeren en vervolgens ‘Volgende’ selecteren.
 U moet ook uw ‘Land/regio’ kiezen en uw ‘Geboortedatum’ invoeren en vervolgens opnieuw ‘Volgende’ selecteren.
 En dan moet je de karakters van de CAPTCHA-afbeelding invoeren en vervolgens volgende selecteren.
 Hierna zal Outlook uw account instellen en ook een welkomstscherm weergeven.
 Eindelijk, eindelijk kunt u doorgaan en uw nieuwe Outlook.com-account op internet openen of het gewoon instellen voor toegang tot e-mailprogramma’s op uw computer of mobiele apparaten.

Nadat u de bovenstaande procedure volgens de instructies hebt voltooid, zou u klaar moeten zijn om zonder problemen toegang te krijgen tot dezelfde procedure. Maar als u een probleem ondervindt, kunt u altijd contact opnemen met het Outlook bellen. De monteurs zijn binnen de kortste keren beschikbaar om u te begeleiden met verdere oplossingen.