Hoe De Gearchiveerde / Ontbrekende Emails In Outlook Beheren?

Heeft u hulp nodig om toegang te krijgen tot de gearchiveerde of ontbrekende emails in uw Outlook account? Dan wordt u vast en zeker zo snel mogelijk geholpen met nauwkeurige stappen. En als u ook andere gerelateerde vragen heeft, kunt u altijd het bellen Outlook Nummer. En de ijverige experts helpen u direct met de beste oplossingen.

Volg de gegeven stappen om de ‘Gearchiveerde map’ in Outlook te vinden:

 Het eerste dat u moet doen, is Outlook openen en vervolgens het tabblad ‘Bekijken’ selecteren.

 Selecteer daarna het ‘Mapvenster’ in het gedeelte ‘Lay-out’ en selecteer ook de optie ‘Normaal’ in de vervolgkeuzelijst.

 En nu verschijnt de map ‘Archief’ in de mappenlijst. En dan moet je de map openen om het gearchiveerde bericht te vinden dat je wilt.

Hieronder volgen de stappen om de ontbrekende gearchiveerde map in Outlook te vinden; je hoeft alleen maar de instructies te volgen:


 U moet beginnen met het selecteren van het tabblad ‘Bestand’ in Outlook.

 En dan moet u de optie ‘Office-account’ in het linkerdeelvenster selecteren.

 U moet nu de opties ‘Update-opties > Nu bijwerken’ selecteren.

 En nu zal Microsoft controleren op beschikbare updates voor advertenties. Nadat de updates zijn voltooid, verschijnt de archiefmap in de lijst met Outlook mappen.

En als u toegang wilt tot de Outlook online archiefmap, moet u deze stappen volgen;


 Allereerst moet u naar Outlook gaan en vervolgens inloggen op uw Outlook email account.

 En dan moet je de pijl naast het gedeelte ‘Mappen’ selecteren om de lijst met Outlook mappen uit te vouwen als de mappen niet zichtbaar zijn.

 Eindelijk, je hoeft alleen maar de knop ‘Archief’ te selecteren in het linkerdeelvenster onder ‘Mappen’. Nadat je dit hebt gedaan, verschijnen je gearchiveerde emails.

U zou nu helemaal klaar en klaar moeten zijn om hetzelfde op elk moment gemakkelijk zelf af te handelen. Maar als u een probleem tegenkomt, kunt u contact opnemen met het Outlook telefoonnummer Nederland. Dan zullen de technici u in een mum van tijd meteen begeleiden met verdere benodigde oplossingen.