Hoe De Grootte Van Afbeeldingen Die In Outlook-E-Mail Zijn Ingevoegd, Verkleinen?

Het verzenden van e-mails met de Outlook-app is eenvoudig, omdat de Microsoft Outlook-applicatie extra tools en services bevat. Bij het opstellen van e-mails kunt u snel foto’s invoegen en hun grootte regelen met behulp van de indelings- en afbeeldingsfuncties van Outlook. Afbeeldingen invoegen in uw Outlook-e-mail is heel eenvoudig. Nadat u een afbeelding in het berichtvenster in Outlook hebt ingevoegd, kunt u deze eenvoudig bijsnijden of de afbeelding eenvoudig verkleinen

Verklein de bijgevoegde foto’s tijdens het opstellen van een e-mailbericht in de Outlook-app door de onderstaande stappen van Outlook-klantenservice te volgen.

Stappen om de grootte van afbeeldingen die in Outlook-e-mail zijn ingevoegd te verkleinen

  1. Open de Outlook-app en selecteer het vak NIEUW BERICHT bovenaan.
  2. Als het conceptvenster verschijnt, klikt u op POP OUT om het scherm Bericht opstellen in een nieuw venster te openen.
  3. Selecteer op het scherm de sectie BODY van de sectie Nieuw bericht.
  4. Navigeer nu naar het bovenste menupaneel en klik op het INSERT-tabblad.
  5. Navigeer vanuit het lintgedeelte onder de invoeging naar de groep ILLUSTRATIES.
  6. Selecteer de optie FOTO’S op het scherm; u kunt indien nodig zelfs een andere keuze selecteren.
  7. Navigeer vanaf het internet of uw pc naar de afbeelding die u wilt opnemen en klik vervolgens op OPENEN om een ​​voorbeeld te bekijken op het scherm Nieuw bericht.
  8. Klik nu op de afbeelding die is toegevoegd aan het gedeelte Lichaam om kleine cirkelvormige handgrepen in de hoeken van de afbeelding weer te geven.
  9. Om de grootte van de afbeelding te minimaliseren, klikt u op een van deze ronde handvatten en sleept u deze naar het midden van de afbeelding.
  10. Vergroot de afbeelding door een van de ronde handvatten uit het midden van de afbeelding te klikken en te slepen.

Opmerking: u kunt afbeeldingen comprimeren door FORMAAT te selecteren in het menu Hulpmiddelen voor afbeeldingen, vervolgens AANPASSEN > AFBEELDINGEN COMPRESSEREN en een van de instellingen op het scherm te kiezen.

Heeft u hulp nodig met iets anders in uw Outlook? Neem contact op met de meest deskundige Outlook-ondersteuningsexperts om uw Outlook-problemen snel op te lossen. We zullen u door het proces van het oplossen van Outlook-fouten leiden en gidsen bieden die zeer eenvoudig en efficiënt zijn. Bellen Outlook voor onmiddellijke hulp.