Hoe Kan Ik Verwijderde E-Mails Ophalen Uit Een Outlook Pst-Bestand?

Veel Outlook-gebruikers verwijderen soms per ongeluk hun belangrijke e-mails. De realiteit is dat permanent verwijderde bestanden pas volledig van uw systeem worden gewist als ze worden herschreven (vanwege de beperkte schijfruimte). Deze gegevensopslaglocatie wordt eenvoudigweg aangegeven als beschikbare ruimte, zodat ze kunnen worden opgehaald. Binnen het Outlook-e-mailprogramma van Microsoft wordt een Outlook PST-bestand voornamelijk gebruikt om berichten, afspraken, agenda’s en andere informatie op te slaan.

Dus hoe zit het met de bestanden die volledig zijn verwijderd? Evenzo hebben alle versies van Outlook een map Verwijderde items. Als je per ongeluk e-mails verwijdert, zoek ze dan op in de map Verwijderde items. Echter, volgens het Bewaartermijnbeleid van Outlook; deze e-mails worden regelmatig uit de map Verwijderde items gewist.

De standaard bewaartermijn is 14 dagen, maar dit kan eenvoudig worden gewijzigd. U kunt hulp krijgen van het Outlook-klantenondersteuningsteam via Outlook bellen Nummer Nederland om het probleem onmiddellijk op te lossen of u kunt de onderstaande methode gebruiken om uw verwijderde e-mails op te halen.

HOE E-MAILS UIT EEN PST-BESTAND TE HERSTELLEN?

Outlook-gebruikers kunnen dit doen door hun e-mails uit de map Verwijderde items te herstellen, aangezien de e-mailberichten die zijn verwijderd, in de map Verwijderde items kunnen worden hersteld.

VOLG DE HIERONDER VERMELDE GIDS OM HET HERSTELPROCES UIT TE VOEREN

  1. Open MS Outlook en ga naar het gedeelte Verwijderde items.
  2. Kies de e-mails die u wilt verplaatsen en vervolgens de map waar u ze wilt hebben.
  3. U kunt ook e-mails herstellen die zijn verwijderd uit de map Verwijderde items.
  4. Om items te herstellen die onlangs uit deze map zijn verwijderd, selecteert u de link Items herstellen die onlangs uit deze map zijn verwijderd.
  5. Kies daarna de e-mails die u wilt herstellen en klik op OK.
  6. Ga naar je map Verwijderde items en bekijk wat je hebt verwijderd. De inhoud van deze map wordt hersteld. Je kunt dingen naar een nieuwe plek verplaatsen als je dat wilt.
  7. U kunt ook proberen contacten, agenda’s, taken en andere items te herstellen uit de map Herstelbare items van Outlook.

U kunt uw verwijderde e-mails eenvoudig terughalen met behulp van de hierboven voorgestelde strategie, maar als de gids niet voor u werkt, kunt u altijd contact opnemen met Outlook Klantenservice Nederland voor volledige ondersteuning met al uw Outlook-problemen.