Hoe Krijg Ik Outlook Mappen Zo Snel Mogelijk Terug?

Als het bestaat, zou je het moeten kunnen vinden

INVOERING

Waarschijnlijk een van de beste multifunctionele beheersystemen voor persoonlijke informatie is Outlook. Het werd uitgebracht als onderdeel van de Microsoft Office Suite door het technologiebedrijf Microsoft. MS Outlook wordt door bijna elke organisatie gebruikt voor het filteren van e-mail, agendaplanning en tal van andere taken. Als gevolg hiervan worden veel belangrijke documenten opgeslagen in Outlook-mailboxen. Technologie heeft echter de neiging om soms informatie te verliezen. We kunnen sommige van onze gegevens per ongeluk wissen, of ze kunnen onverwachts worden gewist als gevolg van een technologisch probleem.

Dit verlies van gegevens kan soms behoorlijk kostbaar zijn. Sommige van onze cruciale documenten kunnen onderweg verloren gaan. Maar wat als u per ongeluk al uw Outlook-mappen hebt verwijderd? Wat kunt u doen om ze terug te vorderen? Is het nodig om het advies van een deskundige in te winnen?

VRAAG EEN EXPERT BIJ OUTLOOK

Dit is waarschijnlijk de beste manier om de problemen op te lossen, aangezien technische experts bij Outlook bekwame en gekwalificeerde professionals zijn die u kunnen helpen uw verloren gegevens snel terug te krijgen. U kunt de experts van de klantenservice bellen via Outlook Telefoonnummer om op elk moment dringende hulp te zoeken.

ANDERE MANIER
U kunt deze methode ook gebruiken om de herstelprocedure zelf te voltooien? Ben je onlangs een paar Outlook-mappen kwijtgeraakt en stel je jezelf deze vragen? U hoeft zich geen zorgen te maken aangezien u op uw bestemming bent aangekomen.

We hebben een lijst met opties samengesteld voor het herstellen van al uw verwijderde mappen. Lees de onderstaande gids verder.

  1. Start op uw apparaat de MS Outlook-toepassing
  2. Een lijst met alle beschikbare e-mailmappen vindt u op het zijpaneel.
  3. Klik in deze lijst op Verwijderde items.
  4. Zoek de contactpersoon, e-mail, taak of agenda die u wilt ophalen.
  5. Om het u gemakkelijker te maken, combineert u alle contacten met behulp van de zoekbalk bovenaan de pagina (Ctrl + E) of de kolom Sorteren op pictogram.
  6. Klik met de rechtermuisknop op het item dat u zoekt.
  7. Selecteer Verplaatsen in het vervolgkeuzemenu en vervolgens Andere map in het vervolgkeuzemenu.
  8. U krijgt een lijst met alle mappen die momenteel beschikbaar zijn.
  9. Kies de locatie waar je de spullen die je hebt gekozen wilt verplaatsen. Je kunt nu zelfs hier een nieuwe map maken als je dat wilt.

CONCLUSIE

Lukt dat niet, dan kunt u via Outlook Bellen Nummer Nederland contact opnemen met de klantenservice voor hulp bij het herstellen van alle inhoud in uw map.