Hoe Krijg Ik Toegang Tot De Gearchiveerde Emails In Outlook?

Heeft u hulp nodig bij de beste oplossingen om toegang te krijgen tot de ‘Gearchiveerde E-mails’ in uw Outlook account? Dan zou je blij zijn te horen dat je eindelijk op de juiste blog bent beland. En als u ook andere vragen heeft, hoeft u zich nu zorgen te maken dat u zonder enige twijfel het Outlook Nummer hoeft in te bellen. En het hoogopgeleide team van experts zal u helpen met de beste oplossingen ooit. En u kunt er zeker van zijn dat u nooit spijt zult hebben van uw beslissing, want het team zal u niet met hetzelfde teleurstellen.

Hieronder volgen de stappen om de ‘Gearchiveerde mappen’ in uw Outlook account te vinden; je hoeft alleen maar goed te volgen om de gewenste resultaten te krijgen:

 Allereerst moet u beginnen met het openen van Outlook.

 En dan moet je het tabblad ‘Bekijken’ selecteren.

 Vervolgens moet u de optie ‘Mapvenster’ selecteren in het lay-outgedeelte en vervolgens de optie ‘Normaal’ selecteren in de gegeven vervolgkeuzelijst.

 En nu zou je de map ‘Archief’ moeten zien verschijnen in de mappenlijst. Waarna je de map moet openen om het gearchiveerde bericht te vinden dat je nodig hebt.

Om de ontbrekende gearchiveerde map in Outlook te kunnen vinden, moet u de onderstaande stappen volgen:

 U moet eerst het tabblad ‘Bestand’ selecteren in Outlook.

 Daarna moet u het ‘Office account’ selecteren dat zich in het linkerdeelvenster bevindt.

 En dan moet je de ‘Update Options > Update Now’ selecteren.

 Microsoft controleert nu op beschikbare updates en installeert deze. En wanneer de updates zijn voltooid, zou de ‘Archiefmap’ rechts in de lijst ‘Outlook-mappen’ moeten verschijnen.

Nadat u de bovengenoemde stappen dienovereenkomstig hebt voltooid, zou u tevreden en goed moeten zijn om zonder problemen toegang te krijgen. Als u echter een probleem tegenkomt, moet u meteen contact opnemen met het Bellen Outlook Klantenservice Telefoonnummer. En dan reiken de monteurs je meteen de oplossingen verder aan.