Hoe lossen we synchronisatiefouten in Outlook op?

Outlook is een van de producten die Microsoft aanbiedt. Het valt onder de Microsoft productsuite; u hoeft de licentie niet anders aan te schaffen zodra u het abonnement bij Microsoft hebt gekocht. Met dit eenmalige abonnement heeft u toegang tot al deze software.

Geen emails ontvangen?

Soms kunt u problemen ondervinden bij het synchroniseren van e-mails met Outlook. Door dergelijke fouten kunt u geen e-mails verzenden of ontvangen. Met de technische ondersteuning van Outlook kunt u dergelijke fouten handmatig oplossen, afhankelijk van de versie. Er kan een probleem zijn alsof iemand u een e-mail heeft gestuurd, maar deze is niet ontvangen in uw account. Er zijn dus verschillende methoden om synchronisatiefouten in de bètaversie van outlook.com en outlook.com op te lossen

Inkomende e-mails toestaan ​​in Outlook

 De kans bestaat dat het bericht door uw systeem is gemarkeerd als ongewenste e-mail. U moet naar de map voor ongewenste email gaan en naar die specifieke e-mail zoeken. Klik met de rechtermuisknop zodra u het hebt ontdekt en selecteer “Markeer als geen ongewenste email”

 Als u het daar niet kunt vinden, moet u de inbox opschonen, omdat u geen nieuwe berichten kunt ontvangen als er geen ruimte in de map is. Klik met de rechtermuisknop op de map met ongewenste email en verwijder alles. Als er nog steeds niet genoeg ruimte is, kunt u de ongewenste bestanden en Sweep selecteren of uw gegevens opslaan in de cloud.

 U ontvangt mogelijk ook geen e-mails van de mensen die u hebt geblokkeerd. Open de Instellingen en ga naar de Opties. U ziet het tabblad voor Geblokkeerde afzenders. Verwijder het adres uit de blokkeerlijst.

 Schakel het doorsturen van e-mail uit of Bewaar een kopie van de doorgestuurde berichten voor het geval u de optie niet wilt uitschakelen.

Met een van deze methoden kunt u uw emails synchroniseren en kunt u daarna de verloren berichten terugvinden. Als uw probleem nog steeds niet is opgelost, bestaat de kans dat u bent geblokkeerd voor uw account. Neem contact op met Bellen Outlook Klantenservice Telefoonnummer en vraag om verdere oplossingen.