Hoe Maak Je Een Back-Up Van De Gegevens Van E-Mails, Vraagt Outlook Bellen!

Voor gebruikers thuis zijn e-mails een geschenk en een waardevolle bron van informatie. Een grote hoeveelheid gegevens en voorpaginabestanden worden opgeslagen in de vorm van e-mails. Met Outlook is het gemakkelijk om een ​​back-up te maken van de e-mails in een centraal archief, zelfs als ze verspreid zijn over verschillende computers, programma’s of mailboxen.

Bekijk de onderstaande stappen die u duidelijk zullen helpen bij het maken van een back-up van de gegevens. Ook Outlook Klantenservice Nederland helpt u hierbij. We hebben een technisch ondersteuningsteam dat u ongetwijfeld zal helpen als u vastloopt in een van de onderstaande processen. Wij zijn 24*7 voor u bereikbaar zodat u weer helemaal tevreden bent met het product en de service.

  1. Ga naar de webbrowser en zoek de Outlook-website en log in op de pagina.
  2. Start vervolgens het bestand met opties in het menu.
  3. Druk op voor het importeren of exporteren van bestanden die op het bureaublad worden aangegeven als een menuoptie.
  4. Houd ingedrukt tot de pagina van de wizard wordt geopend.
  5. Ga vanuit de lijst met opties verder door bestanden te exporteren naar het volgende venster.
  6. Markeer een vinkje in het selectievakje met de verklaring van het Outlook-gegevensbestand en ga op dezelfde manier verder.
  7. Controleer ook de e-mails en het account waarvoor een back-up moet worden gemaakt.
  8. U kunt de volledige e-mail op de pagina kiezen door de opname van submappen aan te vinken. Vraag om door te gaan met hetzelfde.
  9. Verzend de back-upbestanden door de map vast te houden waarin u het preseed-bestand hebt geplaatst en klik op het vakje OK.
  10. U kunt er vervolgens een wachtwoord aan toevoegen om het op een veilige manier te beveiligen.

Als de vraag nog steeds aan de gang is, kunt u al uw twijfels samenvatten en deze voorleggen aan het ondersteuningspaneel op Outlook bellen nummer waar de technici naar uw vragen zullen luisteren en de onmiddellijke oplossing ervoor zullen vinden.