Hoe Maak Je Een Contactenlijst In Outlook Gebruik Door Een E-Mail Account?

Microsoft-account gaat niet alleen over het verzenden van e-mails, maar het is meer dan dat, het geeft je toegang tot de gameconsole, Windows Phone en elk apparaat dat Microsoft-account accepteert. U kunt uw Facebook-, Twitter- en LinkedIn-account koppelen aan uw contact gesynchroniseerd, zodat als iemand u toegang heeft tot alle tweets, statusupdates en contactgegevens van uw vrienden allemaal op dezelfde plaats.

Met Outlook is het eenvoudiger geworden om uw rommelige inbox te ordenen en prioriteiten te stellen voor uw belangrijke berichten in een gerichte inbox, zodat u ze niet in uw inbox hoeft te zoeken. Door uw contactpersoon gesynchroniseerd te houden met uw Outlook-account, bespaart u veel tijd omdat u rechtstreeks vanuit uw account naar uw contactpersoon kunt zoeken.

U kunt ook een nieuw contact maken van de afzender of ontvanger die in de e-mail staat die u ontvangt. Als u wilt weten hoe dit wordt gedaan, volg dan de stappen zorgvuldig of u kunt uzelf ook helpen bij Outlook Klantenservice Nederland om meer te weten te komen over zijn diensten.

  • Open uw Outlook-account.
  • Klik op het pictogram App launcher en selecteer Mail.
  • Open het bericht van de persoon die u als contactpersoon wilt toevoegen en selecteer de naam van de afzender of ontvanger.
  • Klik nu op de contactkaart van die persoon op het pictogram Meer en kies vervolgens voor Toevoegen aan contacten.
  • In het geopende contactformulier toevoegen kunt u meer informatie invoeren als u iets wilt toevoegen.
  • Klik op het pictogram Opslaan om de kaart bij uw contactpersoon op te slaan.
  • U bent nu klaar met het proces, maar onthoud door op deze manier een contactpersoon aan te maken, het niet mogelijk is om de contactpersoon op te slaan of naar een andere map te verplaatsen.

Aangezien Outlook er altijd naar uitkijkt om zijn gebruikers een probleemloze service te bieden, dus als u hinder ondervindt bij uw aanpak, kunt u contact opnemen met het technische ondersteuningsnummer van Hotmail, een team van gekwalificeerde professionals zal u helpen bij het oplossen van het probleem. Ze zijn 24/7 beschikbaar en aarzel niet om op elk gewenst moment te bellen.