Hoe Onthoud Ik Emails In Een Outlook Account?

Heeft u hulp nodig bij het terughalen van e-mails in uw Outlook-account? Dan moet je weten dat dit absoluut de beste blog voor jou is om aan de slag te gaan. En als u ook hulp nodig heeft met andere gerelateerde problemen, kunt u op elk moment het Outlook Nummer bellen. Dan geeft het in aanmerking komende team je meteen de bovenste stappen.

Hieronder volgen de stappen om e-mails in uw Outlook account op te halen:

 Allereerst moet u Outlook openen en vervolgens naar de map ‘Verzonden items’ gaan.

 Vervolgens moet u dubbelklikken op het verzonden bericht dat u wilt oproepen om het in een apart venster te openen.

BELANGRIJK: Houd er rekening mee dat de opties om een ​​bericht op te roepen niet beschikbaar zijn wanneer het bericht wordt weergegeven in het ‘Leesvenster’.

 U moet nu naar het tabblad ‘Bericht’ gaan en vervolgens de vervolgkeuzepijl ‘Acties’ selecteren en ook de knop ‘Dit bericht oproepen’ kiezen.

OPMERKING:
U moet weten dat u in Outlook 2007 naar het tabblad ‘Bericht’ in de groep ‘Acties’ moet gaan; je moet de ‘Andere acties’ selecteren en vervolgens de knop ‘Dit bericht oproepen’.

 Nu moet u in het dialoogvenster ‘Dit bericht oproepen’ een van de opties op het scherm selecteren.

 En als u een melding van de resultaten wilt ontvangen, moet u het selectievakje ‘Vertel me of het terughalen voor elke ontvanger slaagt of mislukt’ selecteren.

 Vervolgens moet u de knop OK selecteren.

 En als u vervolgens de optie ‘Ongelezen exemplaren verwijderen en vervangen door een nieuw bericht’ hebt geselecteerd, moet u het oorspronkelijke bericht wijzigen.

 Hierna moet u de knop ‘Verzenden’ selecteren.

 Eindelijk ontvangt u een Outlook-melding over het slagen of mislukken van uw poging om de e-mail in te trekken of te vervangen.

Wanneer u klaar bent met het hierboven gegeven proces, zou u tevreden en goed moeten zijn om toegang te krijgen tot hetzelfde. Maar als u problemen ondervindt, moet u contact opnemen met het Outlook telefoonnummer Nederland. Dan helpen de monteurs u binnen de kortste keren met de benodigde oplossingen.