Hoe Outlook Herinneringen Beheren?

Outlook richt zich meer op de dingen die er toe doen”, herinneringen zijn bedoeld om dingen te onthouden. Ook hier maakt het verbinding met de dingen door middel van een kalender. Zoals; het voegt automatisch vluchten en reisroutes per e-mail toe aan de kalender. U kunt de plannen snel doornemen wanneer dat nodig is. Het herinnert de dingen op het juiste moment. Omdat als we een herinnering krijgen voor / na de specifieke tijd, de herinneringsoptie waarschijnlijk moet worden uitgeschakeld. U kunt de afspraak herstellen, uitgeven en de juiste herinneringen in Outlook herstellen door de functie in te schakelen.

Hier illustreert ons team van experts van Outlook u het beste.

  1. Ga naar Microsoft Outlook. Zoek het menu “Extra” in Outlook 2003 of 2007 en kies vervolgens “Opties”. Selecteer nu “Overig”, kies de “Geavanceerde opties” en klik vervolgens op “Herinneringsopties”. Kies in Outlook 2010 het tabblad “Bestand” en ga vervolgens naar “Opties”. Kies nu het tabblad “Geavanceerd” in het linkerdeelvenster en zoek de balk “Herinneringen”.
  2. Controleer of het selectievakje “Herinnering weergeven”, of het selectievakje is ingeschakeld in Outlook 2003 of 2007. In Outlook 2010 is bevestigd dat het selectievakje “Herinneringen weergeven” is ingeschakeld. Als u merkt dat het niet is geselecteerd, maakt u het geselecteerd door “Ok”. Hier, indien niet geselecteerd, zal inschakelen het probleem oplossen. Als het al was geselecteerd, gaat u verder met het repareren van de corrupte herinneringsbestanden.
  3. Kom uit de Microsoft Outlook. Als u een Windows XP-gebruiker bent, klik dan op “Start” en selecteer “Uitvoeren”. Typ “Outlook / Cleanreminders” in het vak en kies vervolgens “Ok”. Klik in Windows Vista of Windows 7 op “Start” en typ “Outlook/Cleanreminders” in het zoekvak. Selecteer “Outlook / Clean Reminders” in de resultatenlijst van Microsoft Outlook.
  4. Controleer of uw Outlook-herinneringen werken of niet. Als het werkt, hebben de “Outlook / Clean-herinneringen” het probleem opgelost. En zo niet, ga dan verder met de laatste stap.
  5. Klik op de knop “Start” en kies “Uitvoeren” in Windows XP. Bekijk de “Outlook / resetfolders” in het vak Openen en kies vervolgens “OK”. Klik in Windows Vista of Windows 7 op “START” en ga vervolgens naar de “Outlook/resetfolders” in het zoekvak onderaan het “Startmenu”. Kies de “Outlook / Reset-mappen” in de resultatenlijst. Nu wordt Microsoft Outlook geopend met ontbrekende/corrupte herinneringsmappen die zijn hersteld.

Dit zijn enkele belangrijke stappen die nodig zijn om het probleem op te lossen. Met behulp van dit artikel kan men gemakkelijk met het probleem komen. Als iemand nog steeds twijfelt, kunt u contact opnemen met ons deskundige team van Outlook bellen door te bellen op het opgegeven gratis nummer… Kom en haal de oplossing.