Hoe Stel Ik E-Mail Berichten In Een Outlook Account Uit?

Heeft u goede hulp nodig om e-mailberichten in uw Outlook-account te kunnen vertragen? Nou, als dat zo is, dan zou je zeker binnen de kortst mogelijke tijd worden geholpen, omdat je op de juiste plek bent aangekomen. En als u ook andere zorgen heeft, kunt u het Outlook-contactnummer bellen. Dan zullen de toegewijde en in aanmerking komende experts u onmiddellijk helpen met het nodige.

Volg de onderstaande stappen volgens de instructies om een ​​e-mail in uw Outlook-account uit te stellen of te plannen:

  1. U moet eerst de optie ‘Nieuwe e-mail’ selecteren of u kunt een bestaande e-mail kiezen en vervolgens de opties ‘Beantwoorden, Allen beantwoorden of Doorsturen’ selecteren.
  2. En nu in het berichtenvenster moet je het bericht opstellen en adresseren.
  3. Daarna moet u naar het tabblad ‘Opties’ gaan en ‘Bezorging vertragen’ selecteren.
  4. Vervolgens moet u in het dialoogvenster ‘Eigenschappen’, net onder de ‘Leveringsopties’, het selectievakje ‘Niet eerder bezorgen’ selecteren.
  5. U moet nu de datum en tijd instellen waarop de e-mail moet worden verzonden.
  6. En dan moet je de knop ‘Sluiten’ selecteren.
  7. Ga nu in het berichtenvenster naar de knop ‘Verzenden’.
  8. U moet ook naar de map ‘Outbox’ gaan om de e-mailberichten te vinden die zijn gepland maar nog niet zijn verzonden.
  9. Om de bezorgtijd of -datum te kunnen wijzigen, moet u de e-mail in een apart venster openen en vervolgens ‘Opties > Bezorging uitstellen’ selecteren en vervolgens een ander verzendtijdstip plannen.
  10. Ten slotte, om meteen een geplande e-mail te verzenden, moet u het bericht in een apart venster openen, en dan moet u terugkeren naar het scherm ‘Bezorging vertragen’. U moet nu het vinkje weghalen naast de ‘Do niet eerder leveren’ optie en dan moet u op de knop ‘Sluiten’ drukken gevolgd door ‘Verzenden’.

Als u klaar bent met het doorlopen van de hierboven gegeven stappen, zou u er goed aan moeten doen om hetzelfde te openen. Als u echter problemen ondervindt, moet u bellen Outlook Contact nummer. De monteurs zijn dan zo snel mogelijk beschikbaar om u verder te begeleiden.