Hoe Verjaardags Kalender Op Outlook Account Inschakelen?

Outlook is een van de eerste e-mailuitwisselingsplatforms en staat bekend om het hoge beveiligingsniveau dat het zijn gebruikers biedt. Outlook maakt het eenvoudig om e-mails naar vrijwel iedereen te sturen en stelt gebruikers zelfs in staat om herinneringen te maken voor aankomende activiteiten en vergaderingen. Het leven van mensen is gemakkelijker gemaakt door de innovatieve functies van Outlook, zoals de verjaardagskalender. Met Verjaardagskalender kunnen gebruikers van Outlook-accounts verjaardagsherinneringen ontvangen voor contacten die zijn opgenomen in hun Outlook-e-mailaccount. Als u de Verjaardagskalender voor uw Outlook-e-mailaccount wilt activeren, lees en volg dan snel de stappen die in dit artikel van de Outlook-klantenservice worden beschreven. Met de stappen kunt u de verjaardagskalender op uw Outlook-account toevoegen en inschakelen, zodat u nooit de verjaardag van een vriend mist.

Stappen om verjaardagskalender in Outlook-account in te schakelen

  1. Log in op uw Outlook-account, verplaats uw cursor naar de rechterbovenhoek en klik op het GEAR-pictogram.
  2. Dit zal een menu op het scherm laten verschijnen; selecteer onderaan de menubalk de knop ZIE ALLE OUTLOOK-INSTELLINGEN.
  3. Navigeer nu naar het linker menupaneel en klik op de optie KALENDER, met een kalenderpictogram ernaast.
  4. Klik op het submenu Kalender en vervolgens op de optie BEKIJKEN.
  5. Scroll naar beneden naar het gedeelte VERJAARDAGKALENDER onder aan het scherm.
  6. Klik op het vakje naast DE VERJAARDAGKALENDER INSCHAKELEN op het scherm.
  7. Klik vervolgens op de OPSLAAN-knop om u in staat te stellen verjaardagsmeldingen voor uw contacten te ontvangen.

Ongeacht hoe goed een e-mailuitwisselingsplatform is, het is op een gegeven moment gevoelig voor fouten. Als je problemen hebt met je Outlook-account, Ons dan op ons Bellen Outlook Telefoonnummer om met het beste team van Outlook-professionals te spreken. We hebben de meest deskundige en ervaren Outlook-ondersteuningsprofessionals die altijd beschikbaar zijn om uw problemen tijdig op te lossen. Waar u nu in contact bent met onze Outlook-agenten en al uw problemen binnen enkele minuten kunt oplossen.