Hoe Voeg Ik Een Afbeelding Inline In Een Outlook E-Mail In?

Wilt u een afbeelding inline kunnen invoegen in een Outlook-e-mail? Dan ben je in deze blog zeker binnen no-time geholpen. En als u ook andere Outlook-vragen heeft, kunt u altijd het Outlook Klantenservice nummer Nederland gebruiken. Het toegewijde team van experts zal u zeker de beste oplossingen ooit bieden.

Hieronder volgen de stappen om een ​​afbeelding in uw Outlook-e-mail in te voegen:

  • Allereerst moet u een ‘Nieuwe e-mail’ starten, uw bericht moet in HTML-indeling zijn. En dan moet je het tabblad ‘Tekst opmaken’ selecteren in het nieuwe e-mailberichtvenster.
  • Daarna moet u in het gedeelte ‘Formaat’ HTML selecteren.
  • Nu moet je het tabblad ‘Invoegen’ selecteren, je hebt zojuist de cursor in je berichttekst geplaatst waar je de afbeelding wilt plaatsen.
  • Vervolgens moet u in het gedeelte ‘illustraties’ de optie ‘Afbeeldingen’ selecteren. Hierna wordt het venster ‘Afbeelding invoegen’ geopend.
  • U moet nu naar de afbeelding navigeren die u wilt invoegen. En wanneer u de afbeelding vindt die u wilt gebruiken, hoeft u deze alleen maar te selecteren en vervolgens op de knop ‘Invoegen’ te klikken.
  • U moet ook de grootte van uw afbeelding aanpassen door een van de ‘Afbeeldingshandvatten’ rond de randen te houden en deze vervolgens te slepen. Vervolgens wordt de afbeelding groter of kleiner wanneer u de hendel verplaatst.
  • Ten slotte moet u de knop ‘Indelingsopties’ selecteren. Deze verschijnt wanneer u de afbeelding selecteert om keuzes weer te geven voor hoe u wilt dat de afbeelding interageert met de omringende tekst. En de ‘In lijn met tekst’ is standaard geselecteerd en lijnt de onderkant van de afbeelding uit samen met de tekstregel op het invoegpunt.

OPMERKING: u moet ook weten dat de optie ‘Met tekstterugloop’ tekstterugloop eromheen, erachter, ervoor en ook ander gedrag omvat.

Zodra u de bovenstaande stappen dienovereenkomstig hebt voltooid, zou u hetzelfde zelf moeten kunnen doen. Maar als u problemen ondervindt, moet u Contact Outlook Bellen Nederland. De technici zullen u dan begeleiden met verdere relevante oplossingen.