Hoe Voeg Ik Een Webex Toe Aan Mijn Outlook Account?

Bent u op zoek naar de beste stappen om Webex aan uw Outlook-account toe te voegen? Dan zou je blij zijn dat je zeker de juiste plek hebt gevonden, want hier in deze blog word je binnen de kortste keren geholpen. Maar als je ook hulp nodig hebt bij andere gerelateerde vragen, neem dan gerust contact op met het Outlook klantenservice nummer. Dan staat het meest getalenteerde en in aanmerking komende team van experts klaar om u zo snel mogelijk de benodigde oplossingen te bieden.

Hieronder volgen de stappen voor het toevoegen van Webex aan uw Outlook-account; u hoeft alleen maar zorgvuldig te volgen om de gewenste resultaten te krijgen:

  1. Allereerst, als Outlook actief is, moet u het programma sluiten om de Webex plug-in te kunnen installeren.
  2. Vervolgens moet u Webex openen met uw webbrowser en u moet zich aanmelden als u dat nog niet bent.
  3. En nu moet u in het navigatievenster aan de linkerkant van de webpagina op de knop ‘Downloaden’ klikken die de vorm heeft van een neerwaartse pijl.
  4. En dan op de ‘Download’-pagina moet u naar beneden scrollen naar ‘Cisco Webex Productivity Tools’ en vervolgens op de knop ‘Downloaden’ klikken.
  5. Daarna, wanneer de download is voltooid, moet u de productiviteitstools installeren.
  6. U moet nu Outlook starten en vervolgens naar uw agenda gaan. Hierna moet u een nieuwe vergadering maken en dan zou u het venster ‘Webex Meeting toevoegen’ in de werkbalk moeten kunnen zien.
  7. Als u ten slotte automatisch een Webex-uitnodiging wilt maken met uw inloggegevens in de vergaderdetails, moet u op de optie ‘Webex Meeting toevoegen’ klikken.

Als je klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, zou je helemaal goed moeten zijn om zonder enige moeite toegang te krijgen tot het. Als u echter een probleem ondervindt, hoeft u alleen maar direct contact op te nemen met Outlook bellen. En dan zullen de efficiënte technici u onmiddellijk met verdere nuttige oplossingen begeleiden.