Inkomende En Uitgaande Serverinstellingen Maken In Outlook

In de moordende concurrentie met Gmail en Yahoo is Hotmail nog steeds de keuze van webmailgebruikers over de hele wereld. U hebt er toegang toe zoals beide webmailservices. Afgezien van het gebruik van Hotmail via de webbrowser, kan de gebruiker Hotmail ook gebruiken in Microsoft’s Outlook of in een e-mailclient door alleen de juiste instellingen van de inkomende en uitgaande server te maken.

Vooruitzichten:

U hebt toegang tot Microsoft Outlook nodig om uw Hotmail-service in te stellen. Open Outlook, ga naar Extra en selecteer E-mailaccounts. Kies de optie Een nieuw e-mailaccount toevoegen. Klik vervolgens op Volgende optie. Kies POP3 en typ vervolgens uw naam en accountgegevens (e-mailadres en wachtwoord) die u door Hotmail zijn verstrekt.

Instellingen inkomende server:

Voor uw account moet u de volgende inkomende serverinstellingen in Outlook invoeren. Inkomende mailserver: POP3.live.com Mailserverpoort: 995. Zorg ervoor dat u ‘Aanmelden met beveiligde wachtwoordverificatie – SPA’ heeft gemarkeerd.

Uitgaande mailserver:

SMTP is de uitgaande server voor Hotmail. Het is smtp.live.com. De poort voor de e-mail is ’25’, maar u kunt ook 587 gebruiken als u problemen ondervindt bij het gebruik van poort 25 vanwege uw internetprovider. Zorg er bovendien voor dat u TLS hebt ingeschakeld.

Eindopstelling:

Om de installatie in Microsoft Outlook te voltooien en om te controleren of u alle informatie correct hebt ingevoerd, selecteert u Testinstellingen. En deze test laat u weten of uw e-mail werkt of niet. Om de e-mailconfiguratie te voltooien, klikt u op de optie Volgende. U kunt uw account nog steeds beheren via de website van Microsoft en u kunt via de site wijzigingen en wijzigingen aanbrengen in uw accountinstellingen.

Bellen Outlook Telefoonnummer voor meer uitleg over de serverinstellingen

Hoewel de instellingen eenvoudig te maken zijn met behulp van de genoemde stappen, raak dan niet in paniek als u problemen ondervindt tijdens het maken! Neem dan contact op met het team van experts van Outlook Bellen Nummer. De professionals zijn hier om u te begeleiden en te helpen bij het proces. U kunt ook contact met ons opnemen via livechat of e-mail.