Met Behulp Van Outlook-Ondersteuning Ontdek Je Het Gebruik Van MS Outlook-Dagboek

Een reis van MS Outlook van een loutere e-mailserviceprovider naar persoonlijke productiviteit geërfde software is niet eenvoudig. Met de functie van Journal kan de gebruiker zijn gegevens onderhouden en ordenen, samen met de toewijzing van tijd aan specifieke velden.

  1. Open de software MS Outlook’07. Kijk naar beneden naar de linkerkant van het bureaublad en controleer of er een pictogram is dat lijkt op een groen naast een klok die erop staat. Ga naast het pictogram dat lijkt op een plaknotitie, een map en een snelkoppelingspijl. Als dit pictogram niet wordt weergegeven, drukt u op de onderstaande pijl rechts naast de pictogrammen om de knop te configureren en drukt u op het toevoegen of verwijderen van knoppen.
  2. Druk op het journaalpictogram om de applicatie te openen. Als het de eerste keer is dat u Journal probeert te openen, wordt u regelmatig gevraagd of u het Journal wilt inschakelen. Druk op de ja-knop. U kunt categorieën toevoegen, zoals welke items, bestanden en contacten u wilt opnemen met uw journaal. Druk na deze wijziging op de ok-knop. Is de methode tot nu toe duidelijk of als u ondersteuning nodig heeft, neem dan contact op met ons technische team op Outlook Contact Nummer Nederland, waar u moeiteloos eenvoudige antwoorden krijgt.
  3. Klik op de nieuwe link bovenaan de startpagina om een ​​nieuw item toe te voegen. Het journaal houdt automatisch ook alle toepassingen bij die zijn gebruikt om de bestandstypen te maken die je hebt gekozen bij het opzetten van je dagboek. Als u klaar bent met het gebruik van deze toepassingen, hoeft u geen journaalboeking meer te maken.
  4. U kunt een telefoongesprek of vergadering volgen met behulp van de functie. In het timermenu kunt u op de starttimer drukken om de tracktijd te laten beginnen. Door de tijd te pauzeren, kan de tracker vasthouden.
  5. U kunt uw wijzigingen direct in de journaalboeking opslaan.

Veel plezier nu met het toevoegen van uw gegevens in Outlook en als u nu of in de nabije toekomst ondersteuning nodig heeft bij het proces, houd Outlook bellen telefoonnummer op het snelkiesnummer om oplossingen te krijgen. Niemand kan wegblijven van deze functie, want wanneer alle dingen in de enkele software zitten, waarom is het dan nodig om verschillende toepassingen voor dagboeken of notities te downloaden.