Outlook Klantenservice Legt Uit Hoe Je E-Mailsoftware Deactiveert

MS Outlook is een e-mailclient voor alle mensen die een e-mailaccount willen hebben voor zowel professionele als persoonlijke behoeften. De functies zijn niet alleen eindeloos, maar ook nuttig voor elke gebruiker om verschillende taken uit te voeren. Het is een zegen geworden voor het bedrijfsleven. Als u dit van uw systeem wilt uitschakelen en andere software voor zowel computer als webbrowser wilt selecteren, volgt u deze instructies:

 1. Navigeer naar het menu Instellingen via de menuknop Start of open het Configuratiescherm om de internetopties te openen.
 2. Selecteer de pijl-omlaag naast E-mailtitel om het vervolgkeuzemenu te openen. De standaardinstellingen zijn MS Office Outlook.
 3. Blader door de lijst in het vervolgkeuzemenu totdat uw programmanaam zichtbaar is in de lijst. Zodra het is gevonden, selecteert u het.
 4. Open nu uw webbrowser en zoek “Opties” of “Internetopties” in het gedeelte Extra.
 5. Klik op “Programma’s” en selecteer vervolgens de optie “Internetprogramma’s”.
 6. Ga verder met de procedure en klik op “Uw standaardprogramma’s instellen” en zoek de e-mailinstellingen op het scherm. Wijzig nu de e-mailinstellingen in het programma dat u wilt gebruiken.

Een andere methode om dit programma uit te schakelen is:

 • Ga naar Configuratiescherm en klik op Programma’s.
 • Zoek de naam van het programma en maak de juiste selectie erop om op de knop Wijzigen te klikken.
 • Selecteer nu “Functie toevoegen of verwijderen” en druk vervolgens op de knop Doorgaan.
 • Kies de naam van de software uit de lijst en selecteer “Niet beschikbaar”
 • Klik op Doorgaan en vervolgens op “Sluiten” om de software te deactiveren.

Het heeft verschillende functies om de gegevens en bestanden te beveiligen en is gemakkelijk te gebruiken. Het is ook zeer compatibel met elke versie van Windows op zowel de computer als op mobiele telefoons. Als u dit nog steeds van uw systeem wilt deactiveren, zullen de bovenstaande instructies u hierbij helpen.

Bellen Outlook Nederland is er om de klanten uit de problemen te helpen. Neem altijd en overal contact met ons op om eventuele vragen hierover te stellen. Onze leidinggevenden zullen al uw twijfels wegnemen en zullen ook helpen bij het oplossen van technische bugs die uw belangrijke werk kunnen onderbreken.