Stappen om een ​​Afbeelding in te Voegen in Outlook voor Mac Handtekening

Bent u op zoek naar de meest geschikte stappen om een ​​afbeelding in te kunnen voegen in Outlook voor een Mac-handtekening? Nou, dan zou je heel blij zijn te weten dat je eindelijk de blog hebt bereikt die je zou moeten hebben. En als u ook andere gerelateerde vragen heeft die u dwars zitten, kunt u gerust bellen op het Outlook nummer. Dan is het in aanmerking komende team er binnen de kortste keren om u te helpen met de beste oplossingen.

De volgende genoemde stappen zijn om een ​​afbeelding te maken en in te voegen in de handtekening van Outlook voor Mac:

 Klik eerst op Outlook > Voorkeuren’.
 En dan moet je onder ‘E-mail’ op de optie ‘Handtekeningen’ klikken.
 Hierna moet u op de knop ‘Een handtekening toevoegen’ (het pluspictogram) klikken.
 U moet nu de tekst voor uw handtekening invoeren met behulp van de opmaakhulpmiddelen (de lettergrootte en kleurmarkering, enz.) om het uiterlijk te creëren dat u wilt.
 Vervolgens moet u de cursor plaatsen waar u uw afbeelding wilt invoegen en vervolgens op ‘Afbeeldingen’ in het lintmenu klikken.

U moet de optie ‘Fotobrowser’ selecteren als u een foto wilt kiezen uit de ‘Foto’s-app’, of ‘Afbeelding uit bestand’ om vanaf uw computer naar een afbeelding te navigeren.

 En nu moet je de afbeelding selecteren die je wilt toevoegen en vervolgens op de knop ‘Invoegen’ klikken.
 U kunt nu doorgaan en indien nodig het formaat van uw afbeelding wijzigen door op de afbeeldingshandvatten te klikken en te slepen.
 Vervolgens moet u in het veld ‘Naam handtekening’ een naam voor uw handtekening invoeren.
 Klik vervolgens op de knop ‘Opslaan’ bovenaan het handtekeningvenster.
 Eindelijk, eindelijk moet u de handtekening in het bewerkingsvenster sluiten nadat u de wijzigingen hebt opgeslagen. En nu is de nieuwe handtekening beschikbaar in de lijst met handtekeningen.

Nadat u het bovenstaande proces volledig hebt doorlopen, zou u hetzelfde op elk moment zelf moeten kunnen beheren. Maar als u ook andere problemen tegenkomt, kunt u bellen Outlook nederland. Dan staan ​​de monteurs direct voor je klaar om je verder te helpen.