Stappen Om Email Te Verwijderen In Een Outlook Autocomplete Lijst

Heb je hulp nodig bij de juiste stappen om ‘Ribbon’ in Outlook te gebruiken? Als dat zo is, zul je blij zijn te weten dat je de perfecte blog hebt gemaakt. En als u andere zorgen heeft die u ook lastig vallen, kunt u op elk gewenst moment het Outlook bellen. Dan zullen de zeer bekwame experts u onmiddellijk de benodigde oplossingen bieden.

Volg de genoemde stappen zorgvuldig om Ribbon in uw Outlook-account te gebruiken:

 Eerst moet u de optie ‘Nieuwe e-mail’ selecteren in het gedeelte ‘Nieuwe groep’ om een ​​nieuw bericht te maken. Vervolgens moet u de ‘Nieuwe items’ selecteren om een ​​lijst met opties weer te geven om afspraken, taken, enz. te maken.

 En nu moet u in het gedeelte ‘Groep verwijderen’ de knop ‘Verwijderen’ selecteren om een ​​geselecteerd e-mailbericht te verwijderen. Hierna moet u de opties ‘Negeren, Opruimen of Ongewenst’ selecteren om te bepalen hoe email wordt behandeld wanneer u deze ontvangt.

 Vervolgens moet je in de ‘Reageergroep’ deze commando’s gebruiken om berichten te ‘Beantwoorden, Allen beantwoorden of Doorsturen’. En als u wilt, kunt u ook vergaderingen instellen en toegang krijgen tot meer methoden om te reageren.

 En dan in de ‘Quick Steps-groep’ moet u de opdrachten in deze groep gebruiken om een ​​bericht naar een map te verplaatsen, een bericht te beantwoorden of een bericht te verwijderen. U moet weten dat er ook andere snelle opdrachten zijn, zoals ‘Verplaatsen naar, Team email, Naar manager, Gereed en Nieuw maken’. En als u extra opdrachten wilt vinden, kunt u de optie ‘Manager Quick Steps’ selecteren, dit is de pijl in de rechterbenedenhoek van de groep.

 Nu helpt de ‘Groep verplaatsen’ om opties te vinden om berichten te verplaatsen, regels te maken of toegang te krijgen tot OneNote.

 Gebruik dan de commando’s in de ‘Tags-groep’ om berichten als gelezen of ongelezen te markeren, berichten te categoriseren, enz.

 Ten slotte kunt u ook de opdrachten in de ‘Groep zoeken’ gebruiken om een ​​contactpersoon te zoeken, uw adresboek te openen of e-mails te filteren.

Nadat u de bovenstaande stappen hebt voltooid, zou u er toegang toe moeten hebben. Maar mocht u problemen ondervinden, neem dan contact op met Outlook Klantenservice nederland. De monteurs begeleiden u in een mum van tijd met verdere passende oplossingen.