Stappen Om Outlook Mail Te Herstellen Uit De Map Met Ongewenste E-Mail

Bent u op zoek naar geschikte stappen om Outlook-mail uit de map met ongewenste e-mail te kunnen herstellen? Dan zou je zeker meteen geholpen worden met het nodige. Maar als u daar andere vragen over heeft, kunt u bellen Outlook klantenservice nummer. Dan zullen de hoog opgeleide experts u onmiddellijk de beste stappen geven.

Volg de onderstaande stappen om Outlook-mail uit de map met ongewenste e-mail te herstellen:

 Ten eerste moet u de map ‘Ongewenste e-mail’ openen in uw Outlook-account.
 En dan moet u het e-mailbericht openen of markeren dat u wilt herstellen.
 En als de e-mail nu is geopend in het ‘Leesvenster’ of is gemarkeerd in de mappenlijst, moet u naar het tabblad ‘Start’ gaan. als het bericht nu in een apart venster is geopend, moet u naar het tabblad ‘Bericht’ gaan.
 Vervolgens moet je rechts in de groep ‘Verwijderen’ de optie ‘Ongewenst’ selecteren.
 Nadat je dit hebt gedaan, moet je de knop ‘Niet ongewenste’ selecteren of je kunt gewoon op de toetsen ‘Ctrl + Alt + J’ drukken
 Om vervolgens een afzender toe te voegen aan uw lijst ‘Veilige afzenders’ zodat berichten van hun adressen nooit als spam worden behandeld, selecteert u vervolgens het selectievakje ‘E-mail altijd vertrouwen van’.

OPMERKING: U moet weten dat u Outlook moet instellen om alleen e-mail van dergelijke afzenders in de inbox toe te staan, waarna Outlook mensen die u mailt automatisch op de lijst met veilige afzenders plaatst.

 Ten slotte moet u op de knop OK klikken.

Outlook verplaatst het bericht automatisch naar uw ‘Inbox’ of de vorige map van het bericht, waar u het gemakkelijk kunt lezen en bewerken.

TIP: Als u een bericht in Outlook Online wilt herstellen, selecteert u het bericht in de map ‘Ongewenste e-mail’, gaat u naar de werkbalk en selecteert u de opties ‘Geen ongewenste e-mail > Geen ongewenste e-mail’.

U zou nu klaar moeten zijn met de bovengenoemde stappen en tevreden zijn met de resultaten. Desalniettemin, als u problemen tegenkomt, kunt u contact Outlook nummer. Dan zullen de in aanmerking komende technici u helpen met verdere gerelateerde oplossingen.