Stappen Om Outlook Te Repareren Die Geen Emails Ontvangt?

Heeft u hulp nodig met nauwkeurige stappen om te kunnen verhelpen dat Outlook geen emails ontvangt? Nou, dan zou je blij zijn te weten dat je meteen wordt begeleid. En als u ook andere gerelateerde zorgen heeft, kunt u altijd het Outlook bellen. Dan staan ​​de hoogopgeleide experts voor u klaar om u te helpen met de benodigde oplossingen.

Volg de onderstaande stappen om te verhelpen dat Outlook geen e-mails ontvangt:


 Ten eerste moet u Outlook opnieuw opstarten, aangezien Outlook en andere toepassingen kunnen vastlopen of helemaal niet meer werken. Daarom moet u proberen Outlook te sluiten en opnieuw te openen. Dit kan eventuele problemen oplossen die de ontvangst van emails verhinderen.

 Vervolgens moet u de internetverbinding controleren u moet controleren of u de status ‘Verbinding verbroken, Offline werken of Typen om verbinding te maken’ kunt zien op de Outlook statusbalk, het kan zijn dat er netwerkverbindingsproblemen zijn of Outlook is net ingesteld om offline te werken.

 Je zult nu de offline instellingen moeten controleren voor het geval je problemen hebt op een Mac en ‘Offline werken’ hebt uitgeschakeld, en dan moet je misschien gewoon inloggen op je email account waarna je je instellingen kunt wijzigen.

 Controleer ook andere Outlook mappen op berichten. En als u geen nieuwe emails in de Inbox ziet, gaan die berichten mogelijk naar de map ‘Ongewenste email’. Als u Outlook.com gebruikt, kunnen die berichten in het gedeelte ‘Overig’ staan.

 En nu moet je andere apparaten controleren – je zou het bericht naar een ander apparaat kunnen hebben gedownload, zoals een telefoon, tablet, enz.

 Daarna kunt u ervoor kiezen om een ​​nieuw Outlook profiel aan te maken, dit komt omdat Outlook een profiel gebruikt om informatie op te slaan over het email account dat u had ingesteld en ook de configuratie instellingen die u kiest om uw e-mailberichten te bezorgen .

 Ten slotte moet u de Outlook cache wissen omdat emails vastlopen in de inkomende verwerking in Outlook.

U zou nu helemaal klaar en klaar moeten zijn om zonder problemen toegang te krijgen. Maar als u problemen tegenkomt, kunt u contact opnemen met het Bellen Outlook Klantenservice Telefoonnummer. En dan zullen de ijverige technici u begeleiden bij verdere oplossingen.