Stappen Voor Het Maken Van Een Contactenlijst In Outlook?

Wilt u leren hoe u een contactenlijst maakt in uw Outlook-account? Dan wordt u zeker zo snel mogelijk geholpen met de meest geschikte stappen. Als u echter andere gerelateerde Outlook-vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met het Outlook nummer wanneer u maar wilt. En dan zal het in aanmerking komende team van experts er onmiddellijk zijn om u de beste oplossingen te bieden.

Hieronder volgen de stappen om een ​​lijst met contactpersonen te maken in uw Outlook.com:

U moet beginnen met het selecteren van de optie ‘Office Application Launcher’ in de linkerbovenhoek van de Outlook.com-pagina en vervolgens de knop ‘mensen’ selecteren.

TIP: U moet ook weten dat er enkele gebruikers zijn die mogelijk de optie ‘Alle apps’ moeten selecteren om de optie ‘Mensen’ te zien.

En nu moet u de vervolgkeuzepijl ‘Nieuw contact’ selecteren en vervolgens de knop ‘Nieuwe contactlijst’ selecteren.

U moet nu zowel een naam als een beschrijving voor de groep invoeren (u kunt er rekening mee houden dat u alleen deze informatie kunt zien).

Daarna moet u in het tekstvak ‘E-mailadressen toevoegen’ de naam of het e-mailadres typen van een contactpersoon die u aan de lijst wilt toevoegen. U moet weten dat de suggesties worden gegenereerd door uw contacten en worden weergegeven in een vervolgkeuzelijst.

U kunt de voorgestelde contacten selecteren om ze aan de lijst toe te voegen of een e-mailadres invoeren. En selecteer vervolgens de knop ‘Toevoegen’ als het contact niet in uw adresboek bestaat.

Eindelijk, als u klaar bent met het toevoegen van iedereen aan de lijst, hoeft u alleen maar de knop ‘Maken’ te selecteren.

Als u eenmaal klaar bent met het volgen van het bovenstaande proces, zou u tevreden en goed moeten zijn om hetzelfde gemakkelijk te gaan gebruiken. Maar als u problemen tegenkomt, kunt u zonder aarzelen contact opnemen met het Bellen Outlook Klantenservice. Dan zullen de efficiënte technici u zeker begeleiden met verdere passende oplossingen en zullen zij ervoor zorgen dat u geen spijt krijgt van uw beslissing.