Stuur Eenvoudig E-Mails Door Vanuit Outlook Naar Een Ander Adres

Bent u op zoek naar de eenvoudigste en meest nauwkeurige stappen om uw e-mailberichten van uw Outlook-account naar een ander e-mailadres te kunnen doorsturen? Nou, dan moet je weten dat je helemaal geen spijt hoeft te hebben van je beslissing, want je hebt precies de perfecte blog bereikt en hier word je binnen de kortste keren begeleid. Als u echter ook andere gerelateerde Outlook-problemen of -vragen ondervindt, kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met het Outlook Klantenservice nummer Nederland. Waarna het hooggekwalificeerde team van experts direct beschikbaar is om u de beste oplossingen te bieden.

Hieronder volgen de stappen voor het doorsturen van uw e-mailberichten vanuit Outlook naar een ander e-mailadres; u hoeft alleen maar de instructies op te volgen om de gewenste oplossing te krijgen:

  • Allereerst moet u het tandwielpictogram Instellingen selecteren dat zich in de Outlook op de web-werkbalk bevindt.
  • En dan moet je de optie ‘Bekijk alle Outlook-instellingen’ selecteren.
  • Daarna moet u in het dialoogvenster Instellingen de opties ‘Mail > Doorsturen’ selecteren.
  • Schakel dan ook het selectievakje ‘Doorsturen inschakelen’ in.

TIP: U moet ervoor kiezen om het selectievakje ‘Doorsturen inschakelen’ uit te schakelen om te voorkomen dat Outlook op het web nog meer berichten doorstuurt.

  • En nu moet u het e-mailadres invoeren in de gegeven velden die de doorgestuurde e-mailberichten zullen ontvangen.
  • Als u vervolgens kopieën van de doorgestuurde berichten in uw Outlook-account wilt bewaren, moet u het selectievakje ‘Een kopie van de doorgestuurde berichten bewaren’ selecteren.

OPMERKING: Als de optie ‘Een kopie van doorgestuurde berichten bewaren’ niet is aangevinkt, is de doorstuurmail niet beschikbaar in uw Outlook-account en zelfs niet in de map ‘Verwijderd’.

  • Eindelijk, eindelijk, hoef je alleen maar naar de knop ‘Opslaan’ te gaan en dan zou je klaar moeten zijn.

Als je het bovenstaande proces volledig hebt doorlopen, zou je er goed aan moeten doen om hetzelfde zelf te openen. Maar als u een probleem tegenkomt, moet u contact opnemen met Outlook servicenummer. Dan begeleiden de getalenteerde technici je meteen verder.