Waarom Wordt Mijn Verzonden E-mail Niet Weergegeven in Outlook?

Wanneer u een e-mailbericht verzendt met uw Outlook-account, wilt u misschien die e-mail controleren om deze opnieuw te verzenden of door te sturen naar iemand anders. U kunt de e-mail gemakkelijk vinden in de map Verzonden items van uw Outlook-e-mailaccount. Soms kunnen sommige gebruikers vanwege bepaalde instellingen echter problemen ondervinden bij het vinden van de map Verzonden e-mail in hun Outlook-e-mailaccount. Als de map Verzonden e-mail nu wordt weergegeven in uw Outlook-e-mail, kunt u de onderstaande informatie volgen om de instellingen te wijzigen.

Gids voor het verhelpen van verzonden e-mail die niet wordt weergegeven in Outlook-probleem

Over het algemeen vindt u de map Verzonden items in de mappenlijst van uw Outlook-e-mail. Als u meerdere e-mailaccounts in uw Outlook hebt geconfigureerd, moet er voor elk e-mailaccount een verschillende map Verzonden items zijn.

  1. In uw Outlook-e-mailaccount moet u op de Verzonden items in de mappenlijst klikken. Als u de map Verzonden items niet kunt vinden, moet u op het pijlpictogram (>) aan de linkerkant van uw accountmap klikken om de mappenlijst uit te vouwen.
  2. Vervolgens moet u de e-mail selecteren die u wilt openen. Hiervoor kunt u alleen de zoekoptie in de map Verzonden items gebruiken. U kunt zoeken met behulp van de trefwoorden die in de e-mail worden gebruikt of met de naam van de ontvanger (s) aan wie u de e-mail heeft gestuurd. Als u uw zoekopdracht wilt beperken tot een bepaalde persoon of onderwerpregel, kunt u proberen To: of Onderwerp: in te voeren.

Als u een item niet kunt vinden in de map Verzonden items

Aangezien er verschillende redenen kunnen zijn voor het missen van items in de map Verzonden item, moet u het probleem dienovereenkomstig oplossen.

• De e-mail moet nog worden verzonden: in het geval dat een e-mailbericht niet met succes wordt verzonden, misschien vanwege een internetverbinding of vanwege een inlogprobleem, kan het worden opgeslagen in de map Outbox van uw e-mailaccount. Als u een van uw ontbrekende verzonden e-mails in de map Outbox vindt, controleer dan uw internetverbinding en verstuur het bericht opnieuw.

• De verzonden e-mail is erg oud: aangezien de meeste e-mailaccounts zijn geconfigureerd om verzonden e-mails voor een specifieke periode te synchroniseren. Als u bijvoorbeeld de Exchange-modus met cache of een IMAP-account gebruikt, mag u e-mailberichten slechts een paar weken of maanden offline bewaren. Hier zijn de stappen die u zullen helpen de duur van de e-mails in uw account te verlengen.
• In uw e-mailprogramma moet u eerst op de optie Bestand klikken. Vanuit het vervolgkeuzemenu dat op uw scherm verschijnt, moet u naar Accountinstellingen> Accountinstellingen gaan
• In het gedeelte Accountinstellingen moet u uw e-mailaccount selecteren waarvoor u de wijzigingen wilt aanbrengen en op de knop Wijzigen klikken.
• Zoek vervolgens de optie die luidt – Mail om offline te houden en verander de duur door de schuifregelaar eronder naar de rechterkant te verplaatsen. Hoe verder u de schuifregelaar naar rechts verplaatst, hoe langer de periode zal zijn om de berichten offline te houden.
• Als u klaar bent, klikt u op de knop Volgende en slaat u de aangebrachte wijzigingen op.

• De e-mail is verwijderd: als de door u verzonden e-mail uit de map Verzonden items zou zijn verwijderd, kunt u deze vinden in de map Verwijderde items of Prullenbak van uw Outlook-e-mailaccount.

Wanneer de map Verzonden items niet kan worden gevonden

Als u uw verzonden e-mailberichten niet kunt vinden, kan dit betekenen dat uw Outlook-e-mail niet is geconfigureerd om een ​​kopie van de verzonden items te bewaren. In dat geval kunt u de onderstaande stappen volgen.

• Klik in uw Outlook-e-mailaccount op het bestand. Hierdoor wordt een vervolgkeuzemenu op uw scherm geopend.
• Vanuit het vervolgkeuzemenu moet u naar Opties gaan en vervolgens naar E-mail
• In het gedeelte E-mail moet u naar beneden scrollen naar Berichten opslaan
• In de sectie Berichten opslaan, moet u ervoor zorgen dat het selectievakje naast Kopieën van berichten opslaan in de map Verzonden items is geselecteerd.
• Hoewel deze wijziging in de instellingen u niet helpt de reeds verzonden e-mails in uw Outlook-e-mailaccount te vinden, zorgt het ervoor dat de e-mail die u verzendt nadat u deze optie hebt ingeschakeld, wordt opgeslagen in de Verzonden items

Dit zijn dus de stappen die u moet volgen om verzonden e-mailberichten in Outlook-e-mail te controleren. als u nog steeds hulp nodig heeft, kunt u Bellen Outlook Nummer nederland gebruiken om uw e-mailprobleem op te lossen.