Wat Kan Er Worden Gedaan Als u Geen E-mails Kunt Verzenden Vanuit Een Outlook Account?

Outlook is een van de meest voorkomende en goedkoopste manieren om via e-mail te communiceren. Het wordt wereldwijd gebruikt en biedt gebruikers een gemakkelijke manier om te chatten, dingen te delen en hun gegevens op te slaan door schijven aan te bieden. Outlook Klantenservice Nederland Nummer bestaat uit zeer professionele dienstverleners die altijd een door experts bevestigde oplossing bieden. Lees deze blog en laat uw probleem en twijfel worden opgelost. Er kunnen veel mogelijke redenen zijn voor het niet bezorgen van e-mails. Als u ze niet kunt verzenden, probeert u deze oplossingen volgens de juiste reden.

Ga stap voor stap aan de slag door uw situatie af te stemmen:

 Inbox van uw account kan vol zijn:
• Als het aantal berichten de limiet heeft overschreden en de inbox volledig is gevuld, kunt u geen e-mails verzenden, ook al kunt u deze niet ontvangen. Om ruimte te maken zul je enkele berichten moeten verwijderen of wissen. U kunt proberen de map met ongewenste e-mail te legen. Ga naar Ongewenste e-mail > Alles verwijderen.
• Vanuit de inbox of archiefmap kan Sweep worden gebruikt om alle ongewenste berichten te verwijderen. Met deze optie worden alle inkomende berichten van een bepaalde afzender verwijderd, worden enkele recente e-mails bewaard of worden e-mails verwijderd die ouder zijn dan 10 dagen. Kies dus een tekst die u wilt wissen en selecteer vervolgens Vegen.
• U kunt ook wat ruimte vrijmaken door foto’s en documenten op te slaan in OneDrive, zie Opslaglimieten voor die optie.
 Het wachtwoord van het account kan worden gewijzigd:
• Het kan een reden zijn dat u het wachtwoord voor Outlook.com hebt gewijzigd, maar de instellingen in mobiele apps niet hebt gewijzigd. U moet uw e-mailinstelling in Outlook wijzigen.
 Grootte van de bijlage is meer dan limiet:
• Als uw Outlook.com-account is verbonden met Outlook op uw systeem of telefoon en u probeert een bijlage van meer dan 25 MB te verzenden, wordt deze niet verzonden. Outlook staat niet toe dat bestanden van meer dan 25 MB worden gedeeld. Ga naar Outlook> Open vastgelopen e-mails> Begin met oud> Verwijder de bijlage van groter formaat> voeg een klein bestand bij of upload naar OneDrive> Koppeling aan de bijlage toevoegen.
• Probeer nu opnieuw te verzenden.

Neem contact Outlook Telefoonnummer als u ook na het volgen van bovenstaande procedure geen e-mail kunt verzenden. Het team zal u op een andere manier begeleiden en u de belangrijkste oorzaak van uw probleem laten weten. Misschien heb je de dagelijkse limiet voor berichten overschreden of iets anders. Bel en krijg direct antwoord. Het team is altijd blij om zijn klanten van dienst te zijn.