Wat Zijn De Stappen Om Business Contact Manager In Outlook Te Verwijderen?

Outlook is een van de toonaangevende e-mailplatforms en biedt gebruikers gemakkelijk toegankelijke functies. Een tool voor het beheren van bedrijfscontacten is een van deze tools waarmee gebruikers alle informatie van klanten op één punt kunnen opslaan. Met deze functie kunt u verschillende projecten beheren en kunt u het werk eenvoudig aan uw werknemers toewijzen, kunt u ook het huidige marktscenario van uw bedrijf bekijken en de verkoopkansen identificeren.

Mocht u problemen krijgen met Business Contact Manager, dan kunt u het enige tijd stoppen door naar het configuratiescherm of Outlook 2010 te gaan. Als u het niet meer wilt gebruiken, kunt u dit programma beter volledig de-installeren.

In deze blog beschrijven we een eenvoudig proces om deze functie uit te schakelen en deze optie volledig te verwijderen. Outlook Klantenservice Nederland team begeleidt u bij elke stap wanneer u vastloopt tijdens dit proces.

Hoe te stoppen vanuit het configuratiescherm?

Zet uw pc aan, klik op de knop “Start” en ga vervolgens naar “Configuratiescherm” en daar vindt u “Gebruikersaccount en Family Safety”.

Ga vervolgens naar de secties “Gebruikersaccounts” en “Mail” en klik op “Gegevensbestanden”.

Daar kunt u “Business Contact Manager” zien en op “Verwijderen” klikken om u te helpen deze functie uit te schakelen.

Stappen om te stoppen met “Menu toevoegen”

Eerst moet je Outlook openen en daar moet je op het tabblad “Bestand” klikken en vervolgens naar “Opties” gaan.

Zodra u op “Opties” klikt, klikt u op “Invoegtoepassingen” in dit venster en klikt u op “COM-invoegtoepassingen” in de beheerlijst en klikt u vervolgens op “Go”.

Nu moet u de vakjes “Business contact manager for Outlook” en “Business contact manager for Outlook” deselecteren en zodra u dit doet, sluit u dit dialoogvenster.

Stappen voor het afsluiten van Business Contact Manager

Klik eerst op de knop “Start” van uw pc en ga vervolgens naar “Configuratiescherm” en selecteer vervolgens Zakelijk contactbeheer en klik op “Verwijderen”.

U vindt de optie “Verwijderen” of “Verwijderen” in het bovenste gedeelte van dit venster.

En klik nu op “Volgende” om dit volledig te verwijderen en start uw pc opnieuw op als u klaar bent met het de-installatieproces.

Met deze bovengenoemde stappen kunt u dit programma eenvoudig uitschakelen of van uw apparaat verwijderen. Mocht u problemen ondervinden, bel dan met Outlook en zorg dat dit probleem binnen enkele ogenblikken wordt verholpen.