Wat Zijn De Stappen Om Twitter Te Integreren Met Outlook Mail?

Zoals internetgebruikers heel goed weten, is Twitter een beroemde microblogsite waarmee gebruikers hun gedachten met de wereld kunnen delen. Nu laat Microsoft Outlook zijn gebruikers hun e-mailaccount koppelen aan Twitter-account met behulp van een add-on genaamd Twinbox. Wanneer een gebruiker zijn/haar Twitter-account integreert met Outlook, kan een gebruiker zijn/haar Twitter-account bekijken en beheren vanuit de mailbox en het bespaart u ook tijd doordat u niet vaak hoeft te wisselen tussen schermen en websessie.

Hier is een volledige beschrijving van de stappen om dit proces te voltooien en in het geval dat u hulp nodig heeft, raadpleeg dan een expert door te bellen op het technische ondersteunings nummer van Outlook.

Te volgen stappen:

Sluit uw mailbox voordat u Twinbox installeert

Voordat u doorgaat met het downloaden en installeren van Twinbox, moet u uw mailbox op uw apparaat sluiten.

Download en installeer Twinbox

Eerst moet u de Microsoft Office-website bezoeken en daar moet u de Twinbox-downloadbestemmingspagina vinden en erop klikken. Onder de omschrijving van Twinbox vind je een downloadoptie, klik hierop. Op deze manier kunt u het downloaden en installeren.

Outlook openen

Ga nu naar het dropdown menu van Twinbox en klik daar op “Opties” uit de lijst. Hiermee kunt u een Twitter-account configureren en instellen in Outlook en zodra u het bericht “Welkom bij Twinbox” krijgt, klikt u op “Volgende”.

Log in op Twitter

  • Op het volgende scherm moet u zich aanmelden bij uw account door uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren.
  • Vervolgens moet u op de optie “App autoriseren” klikken en vervolgens op “Volgende” drukken en op deze manier kunt u uw Twitter-account integreren met Outlook. Je moet op “Voltooien” klikken zodra je een map hebt gedefinieerd om Tweets op te slaan.
  • U kunt ook gebruik maken van de Twinbox-werkbalk om Tweets te verzenden en uw Twitter-account te beheren.

Door deze stappen te volgen, kunt u beide accounts integreren en als u hulp nodig heeft, Bellen Outlook Klantenservice Nederland team. Experts zullen u stap voor stap begeleiden.